Tags: , , , ,

Το ήμισυ του μισθού του Χ. Μιχαλάκη στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Η πατρίδα μας και ο πλανήτης ολόκληρος συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid – 19. Καθημερινά, όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη, για να περιορίσουμε τον ιό, για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν την μεγάλη μάχη απέναντι σε αυτή την παγκόσμια απειλή, στην υπηρεσία της υγείας του λαού μας.

Με αίσθημα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και στο δημόσιο σύστημα υγείας, διαθέτω το ήμισυ του μισθού μου για διάστημα δύο μηνών στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, αλλά και ενίσχυσης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται.

Το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας «να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» πρέπει να αποτελέσει φάρο στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την αντιμετώπιση του ιού.

Και είναι είστε σίγουροι πως από αυτό τον αγώνα, εμείς οι Έλληνες, θα βγούμε νικητές. Τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία μας. Συμμετέχοντας όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί.

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Tags: , , ,

ΚΕΔΕ: Άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη των Δήμων λόγω κορονοϊού

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, μετά την τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) της χώρας, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου.
Στην επιστολή του κ. Παπαστεργίου τονίζεται η επείγουσα ανάγκη για έκτακτη χρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης, ώστε να αντέξουν οι Δήμοι και να ανταποκριθούν στη δύσκολη συγκυρία λόγω του κορωνοϊού.
ΚΕΔΕ και ΠΕΔ ζητούν να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση των Δήμων σε συνάρτηση με τις δόσεις των ΚΑΠ, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους και να μπορέσουν και το επόμενο διάστημα να στηρίζουν και να παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αν οι Δήμοι δεν διαθέτουν επαρκή ρευστότητα εξαιτίας της μη είσπραξης ανταποδοτικών τελών δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη λειτουργία των κοινωνικών τους δομών και υπηρεσιών, αλλά και να παρέχουν βασικές υπηρεσίες όπως είναι η καθαριότητα και η ύδρευση.
Είναι μονόδρομος η έκτακτη χρηματοδότηση των Δήμων από το Κεντρικό Κράτος, αν θέλουμε να υπάρχει Αυτοδιοίκηση και την επόμενη μέρα, που θα έχει τελειώσει ο εφιάλτης που στοιχειώνει σήμερα όλο τον κόσμο κι ιδιαίτερα την Πατρίδα μας.

Ακολουθεί η επιστολή:
Προς κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο
Υπουργό Εσωτερικών Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Την Πέμπτη, 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Προεδρείου της ΚΕΔΕ με όλους τους Προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων των Δήμων της χώρας.
Η τηλεδιάσκεψη με κεντρικό αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 κατέληξε στα ακόλουθα συμπεράσματα:
1. Αναγνωρίστηκε από όλους η πολύ σημαντική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε εθνικό επίπεδο.
2. Από όλη την Ελλάδα υπάρχει τεράστια αναγνώριση της δουλειά που γίνεται στα νοσοκομεία της χώρας από τους ανθρώπους της υγείας.
3. Αναγνωρίστηκε επίσης η δουλειά της Αυτοδιοίκησης Ά Βαθμού και των ανθρώπων της στην καθαριότητα, το βοήθεια στο σπίτι, τη δημοτική αστυνομία, εργαζόμενοι που είναι στην πρώτη γραμμή.
4. Υπάρχει συνεχής συνεργασία με τα Υπουργεία για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που προκύπτουν.
Ωστόσο:
5. Απαιτείται πλέον γενναία χρηματοδότηση. Δεν θα αντέξουν οι Δήμοι και ειδικά οι μικροί την παρατεταμένη παύση πληρωμών. Η καθαριότητα και οι ΔΕΥΑ είναι ανταποδοτικές υπηρεσίες. Από την ώρα που δεν εισπράττουν, σύντομα δεν θα μπορούν να δουλέψουν. Η Αυτοδιοίκηση θα σηκώσει και το οικονομικό σκέλος της κρίσης, αλλά δεν μπορεί να το σηκώσει όλο μόνη της. Θα πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί ένα Ειδικό – Έκτακτο Χρηματοδοτικό Ταμείο για τους ΟΤΑ που θα καλύπτει και θα αναπληρώνει σε πάγια βάση και για όσο χρειαστεί, το κενό στους προϋπολογισμούς των Δήμων, προκειμένου να μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους, ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών.
6. Είναι αναγκαία η αποπληρωμή των ήδη εκτελεσμένων και ολοκληρωμένων έργων από το ΠΔΕ, Φιλόδημο και ΕΣΠΑ, προκειμένου να πληρωθούν οι ανάδοχοι και να μην υπάρξει κίνδυνος αναφορικά με τα έργα που συνεχίζονται να εκτελούνται ή βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης.
7. Προκύπτει ακόμη πιο έντονη, η ανάγκη για ενίσχυση των κοινωνικών μας δομών και των επισιτιστικών προγραμμάτων. Πλέον ακόμη περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν δουλειά, κόπηκε το μεροκάματό τους, σταμάτησαν άλλα συσσίτια, έρχονται στους Δήμου ζητώντας στήριξη.
8. Πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για τις Δημοτικές επιχειρήσεις (ΝΠΙΔ) αλλά και (κυρίως) για τις ΔΕΥΑ, η μη εισπραξιμότητα στις οποίες, μπορεί να θέσει τη λειτουργία τους σε μελλοντικό κίνδυνο. Όπως γνωρίζετε, οι ΔΕΥΑ αποτελούν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, έχουν κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και διέπονται από τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας. Τις τελευταίες ημέρες όμως παρατηρείται σχεδόν μηδενική είσπραξη λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης από τις ΔΕΥΑ. Είναι επιβεβλημένο να βρεθούν τρόποι να στηριχτούν προκειμένου να συνεχίσουν αδιάκοπα την παροχή των ζωτικών για τους πολίτες αγαθών και υπηρεσιών.
9. Τέθηκε εκ νέου το θέμα της ανάγκης εκκίνησης των διαδικασιών για προσλήψεις μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, κάτι για το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι άμεση. Επίσης εκφράστηκαν προβληματισμοί για τη δυνατότητα παγώματος της κινητικότητας, τουλάχιστον για αυτό το διάστημα.
10. Προτάθηκε η ένταξη των εργαζομένων των Δήμων (καθαριότητα, βοήθεια στο σπίτι, κοινωνικές υπηρεσίες, δημοτική αστυνομία) στην καταβολή δώρου Πάσχα ή άλλου είδους επιδόματος.
11. Επισημάνθηκε η ανάγκη για την άμεση διανομή επαρκούς υγειονομικού υλικού προστασίας των εργαζομένων (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά).
12. Ζητήθηκε ειδική μέριμνα για περιοχές Δήμων που έχουν μπει σε καραντίνα, όπως οι Δήμοι Βοίου και Μύκης.
13. Απαιτούνται πρόσθετα αυτοκίνητα σε Δήμους για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων ιδιαίτερα σε περιφερειακούς Δήμους.
14. Επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των Δήμων για δράσεις για τα αδέσποτα.
15. Ζητείται ειδική μέριμνα για τους αστέγους με την εκμίσθωση ξενοδοχείων από την πολιτεία. 16. Ζητείται η αναστολή των δόσεων δανείων των ΟΤΑ για 6 μήνες με παράταση αντίστοιχη των δανείων και χωρίς επιβάρυνση τόκων. Κύριε Υπουργέ, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και αναγνωρίζοντας την μέχρι σήμερα σημαντική συμβολή σας στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν σχέση με την διαχείριση της κρίσης της πανδημίας, ζητούμε εκ νέου την συνδρομή σας για την επίλυση των παραπάνω κρίσιμων ζητημάτων.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Tags: , ,

ANT.AΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Με μεγάλη θλίψη, αλλά με μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια αποχαιρετούμε τον Μανόλη Γλέζο

Εμβληματική φιγούρα του κομμουνιστικού κινήματος και της αριστεράς, μέλος της ΟΚΝΕ και της ΕΠΟΝ,  στέλεχος και δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη στα δύσκολα χρόνια της τρομοκρατίας ενάντια στον λαό, ο Μ Γλέζος δεν έμεινε στην ιστορία μόνο για την ηρωική πράξη του κατεβάσματος της σβάστικας από την Ακρόπολη, αλλά και για την συνολική αντιστασιακή του δράση για την οποία «τιμήθηκε»  από το ελληνικό μετεμφυλιακό κράτος σε 28 καταδίκες (από τις οποίες 3 σε θάνατο) και 16 χρόνια φυλακές και  εξορίες.

Παρόλα τα βάσανα δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή το μετερίζι των κοινωνικών αγώνων. Μαχητής στην περίοδο της πάλης κατά  των μνημονίων αρνήθηκε να συμβιβαστεί με την υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει το λιθαράκι του στον ενταφιασμό του λαϊκού ΟΧΙ στο οποίο πίστεψε και για το οποίο πάλεψε.

Ο Μ. Γλέζος έζησε όλη την μεγαλειώδη και τραγική πορεία και όλες τις αντιφάσεις της αριστεράς. Δεν συμφωνούσαμε πάντα με τις επιλογές του αλλά υπήρχε πάντα κάτι βαθύτερο στην στάση του για το οποίο αγαπήθηκε από τον λαό. Το αγωνιστικό του φρόνημα, η τιμιότητα, η λαϊκότητα, το αδάμαστο πνεύμα του.

Μ αυτές τις σκέψεις αποχαιρετάμε τον «πρώτο αντάρτη» στην Ευρώπη δίνοντας υπόσχεση ότι οι σημαίες θα σηκώνονται ψηλά ώσπου ο κόσμος αυτός να απαλλαγεί από κάθε εκμετάλλευση, φτώχεια και καταπίεση!!

Tags: , ,

Κ. Αγοραστός για τον ήρωα Μανώλη Γλέζο: Ο πατριωτισμός επιβραβεύεται

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημειώνει:

«Αιώνια ευγνωμοσύνη και τιμή στον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο που έφυγε από τη ζωή. Τον πρώτο παρτιζάνο της Ευρώπης όπως τον αποκαλούσε ο Ντε Γκωλ , για την ηρωική του πράξη να κατεβάσει τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Οραματιστής,  ατρόμητος, πιστός στις ιδέες του, παρών μέχρι το τέλος. Ζώσα ιστορία της Ελλάδας. Με τα δικά του λόγια: «Εκτιμώ την παρρησία και θεωρώ μέγιστη αρετή τη θυσία για έναν σκοπό.  Απεχθάνομαι την κολακεία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο δυστυχής άνθρωπος από τον απογοητευμένο… Νιώθω την υποχρέωση να εκπληρώσω τις παρακαταθήκες που μου άφησαν οι σύντροφοι τους οποίους έχασα σε διαδηλώσεις,  μάχες κι εκτελεστικά αποσπάσματα. Μου έλεγαν: «Αν εσύ ζήσεις, μη με ξεχάσεις. Όταν συναντάς ανθρώπους, θα τους καλημερίζεις και για μένα. Κι όταν χορεύεις, όταν γλεντάς, όταν πίνεις κρασί, θα χορεύεις, θα γλεντάς και θα πίνεις και για μένα. Κι όταν θ’ ακούς στο ακρογιάλι τον φλοίσβο των κυμάτων, όταν θα ακούς στο δάσος το θρόισμα του ανέμου ανάμεσα στις φυλλωσιές, θα τα ακούς και για μένα». Από όλους εκείνους αντλώ τη δύναμή μου».

Tags: , , ,

Ευχαριστήριο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη

Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για την δωρεά 69 παπλωμάτων, 403 σεντονιών, 56 μαξιλαροθηκών, 73 πετσετών μπάνιου, 36 πετσετών προσώπου, 33 κουβερτών πικέ και 3 κουβερτών που μας διαθέσατε και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των απόρων κρατουμένων του Καταστήματός μας.

Με την στήριξη σας μας δείχνετε την εκτίμησή σας για το έργο μας και συμβάλετε σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κράτησης των κρατουμένων δίνοντας τους τη δυνατότητα όχι μόνο να καλύψουν τις ανάγκες τους αλλά και να αισθανθούν χαρά και ευγνωμοσύνη.

Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά σας.

 

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια                                         Η Κοιν. Λειτουργός

Μαρία Λύτσιου                                       Μαρία Καλαμίδα

Tags: , ,

Να στηρίζουμε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς με αγώνες

Συνάδελφοι/ισσες, οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών στο δια περιφοράς Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων δεν στήριξαν την πρόταση που πλειοψήφησε με τις ψήφους των άλλων παρατάξεων, προβάλλοντας μάλιστα εκτενώς τις παρατηρήσεις που είχαμε πάνω στο κείμενο.

Επειδή, δυστυχώς, δεν υπήρχε καμία απάντηση σε όσα θέσαμε, εκτός από την διαπίστωση ότι το ψήφισμα «περνάει», θεωρούμε σημαντικό να σας τις εκθέσουμε, προκειμένου να  γίνει κατανοητή η άποψη μας, αλλά και να στηριχτεί μεγάλο μέρος συναδέλφων, μαθητών και γονιών που ζουν, πέρα από την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, στην αγωνία τους για την σχολική χρονιά, ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

 • Ειδικά για τους τελευταίους, η άποψη μας είναι ξεκάθαρη: Άμεσα το Υπουργείο να δώσει μειωμένη ύλη, οι μαθητές να μπορούν από τώρα να την γνωρίζουν, να προετοιμάζονται και να έχουν την δυνατότητα να συμβουλεύονται τους δασκάλους τους. Να μην προχωρήσει η ύλη, όπως αρχικά ήθελε το Υπουργείο, και όλο το βάρος να δοθεί σε επανάληψη και εμπέδωση. Με βάση αυτά, απορούμε γιατί συνδέεται από την πλειοψηφία του Δ.Σ. η άρνηση μας στην τηλεκπαίδευση (καθώς είμαστε η μοναδική παράταξη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για τα ύποπτα σχέδια του Υπουργείου)με την πρόταση μας και να θεωρείται ότι…στερείται σοβαρότητας.
 • Δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά στην απόφαση, αν και το προτείναμε μετ’ επιτάσεως, συγκεκριμένη πρόταση ότι ο ρόλος μας, όταν έλθουμε με οποιοδήποτε τρόπο σε επαφή με μαθητές και γονείς, πρέπει πρωτίστως να είναι υποστηρικτικός προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Σε μια τέτοια κατάσταση, δεν είναι πρώτιστο καθήκον μας να μάθουν τα παιδιά τον αόριστο β ή το τάδε θεώρημα, αλλά να δούμε τις ανάγκες τους, τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες και τα προβλήματα τους. Επίσης, δεν υπάρχει καμία κριτική στο Υπουργείο, καθώς αυτό στην φούρια του να στήσει τις πλατφόρμες του, «ξέχασε» να δώσει οδηγίες για τέτοια ζητήματα.
 • Όσον αφορά τις περίφημες πλατφόρμες του Υπουργείου, θα μπορούσε η ίδια η πραγματικότητα να μιλήσει για τις δυσκολίες, αλλά και την ταξικότητα της. Αυτό όμως που μας αφορά είναι η θέση που πρέπει να έχουμε απέναντι στην περίφημη τηλεκπαίδευση: Από την αρχή προτάξαμε ως καθήκον να μην θεωρηθεί η τηλεκπαίδευση «κανονικότητα» και να μην γίνει καμία αναπλήρωση-προχώρημα ύλης. Επίσης, θεωρούσαμε την εμμονική επιμονή του Υπουργείου Παιδείας ως πρόβα τζενεράλε για το μέλλον, σε μια χρησιμοποίηση της τηλεκπαίδευσης και σε περιόδους «κανονικότητας», αλλά και αξιολόγησης με στοιχεία πλατφόρμας. Τέλος, προτείναμε να χρησιμοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες μορφές επικοινωνίας (mail, τηλέφωνα κτλ), όχι βέβαια για να προωθήσουμε τα σχέδια του Υπουργείου, αλλά για να αφουγκραστούμε και να βοηθήσουμε τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους.
 • Αντ’ αυτού, αν αφήσουμε μια ανάλυση σωστή σε επιμέρους τομείς, όπως για την τραγική κατάσταση των σχολείων στον τομέα της Πληροφορικής και τις ευθύνες του συστήματος αυτού για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, διαβάσαμε μια σειρά από προτάσεις για μια…καλύτερη τηλεκπαίδευση, με παροχή υπολογιστών και καμερών σε όλους, όπως και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις επιταγές του Υπουργείου. Ακόμα και για τα mailπου θα μπορούσαν εύκολα να σταλούν, γίνεται μια παράκληση στο Υπουργείο να μας επιτρέψει να τα χρησιμοποιήσουμε! Να μην μιλήσουμε για το αίτημα να μην χρησιμοποιηθεί η τηλεκπαίδευση από ιδιώτες ή για άλλους σκοπούς. Αυτό ήδη γίνεται! Επίσης, φυσικά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν δωρεάν παροχές, όμως σε αυτήν την φάση δεν είναι αυτό το επίδικο! Το ζήτημα είναι αν θα νομιμοποιηθεί η κυβέρνηση να κάνει «κανονικό» μάθημα σε ψηφιακές τάξεις, με μέρος μόνο των μαθητών και με λιγότερους εκπαιδευτικούς στο μέλλον.

 

Συνάδελφοι, η κατάσταση που βιώνουμε είναι άσχημη όχι μόνο εξαιτίας της πανδημίας που απειλεί τις ζωές μας, αλλά και με ένα σύστημα υγείας τραυματισμένο από τις αντιλαϊκές πολιτικών τόσων χρόνων, ένα σύστημα που είναι φανερό ότι δεν μπορεί να μας περιθάλψει όλους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον εφιάλτη της ανεργίας και της εκ περιτροπής εργασίας με μισθούς μειωμένους στο 50%.

Δίπλα σε αυτά έχουμε και το Υπουργείο Παιδείας που ως λύκος χαίρεταιστην αναμπουμπούλα, ετοιμάζει να χρησιμοποιήσει την τηλεκπαίδευση ως ένα εργαλείο «κανονικότητας», ακόμα κι αφού περάσει αυτή η κρίση, που σημαίνει πολλές χαμένες θέσεις εργασίας και πιο ταξική εκπαίδευση, με αποκλεισμό των πιο φτωχών κομματιών της κοινωνίας.

Σ’ αυτό το ζοφερό σκηνικό, είναι καθήκον μας να φωνάξουμε τα δικά μας αιτήματα!

 • Άμεσες μαζικές μόνιμες προσλήψεις στην υγεία.
 • Ανοιχτά και δωρεάν τα νοσοκομεία για όλους που έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα οικονομικής κατάστασης, χρώματος, εθνικότητας, ασφάλισης.
 • Δωρεάν σε όλο το λαό όλο το απαραίτητο υλικό προστασίας – δωρεάν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες.
 • Όχι στη νομιμοποίηση της λεγόμενης «τηλε-εκπαίδευσης», είμαστε σε επαφή με τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους έξω από τις πλατφόρμες του υπουργείου – Όχι στη νομιμοποίηση της αδιοριστίας και του ανταγωνισμού.
 • Άμεση μείωση της ύλης σε όλες τις βαθμίδες και καμία παράταση της σχολικής χρονιάς – ματαίωση προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.
 • Να σταματήσει η υποκριτική κουβέντα για την υποτιθέμενη «αναπλήρωση ύλης» – καμία αναπλήρωση ύλης δεν μπορεί να γίνει.
 • Κανένας εκπαιδευτικός – κανένας μαθητής στα σχολεία όσο διαρκεί η πανδημία

Να δώσουμε σήμερα την μάχη της ζωής και να ετοιμαστούμε για τους αγώνες του αύριο!

Τρίκαλα, 27 Μαρτίου

Κώστας Μιχαλάκης

Μέλος Δ.Σ. ΕΛΜΕ Τρικάλων

Μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών
www.antallaktikaonline.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC