Tags: , ,

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων σε Συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ  σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και τον Όμιλο Πληροφορικής, Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης “ΑΠΟΨΗ” υλοποιεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων», διάρκειας 160 ωρών.

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος οι επιτυχόντες στις εξετάσεις έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν ως εκπαιδευτές: • στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων   • σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς •  σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι εκπαιδευόμενοι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και την μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Οι δια ζώσης συμβουλευτικές συναντήσεις και το εργαστήριο μικροδιδασκαλίας θα πραγματοποιούνται από επιστημονικούς συνεργάτες του Πανεπιστημίου Αθηνών σε προκαθορισμένες ημερομηνίες .

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα «Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Δια Βίου Μάθησης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με κωδικό έρευνας 12728.

Η μεθοδολογία εκπαίδευσης ακολουθεί το μοντέλο της «μικτής μάθησης»(Blended Learning) και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων 138 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης, 16 ώρες δια ζώσης συμβουλευτικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Γραμμή στη Λάρισα ,   6 ώρες σύγχρονης on-line τηλεκπαίδευσης και συμμετοχή στο διαδραστικό εργαστήριο μικροδιδασκαλίας στο οποίοι προσομοιώνονται οι διαδικασίες που ακολουθούνται στις εξετάσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ.

Η Επιστημονική Επιτροπή του προγράμματος αποτελείται από τους :

 • Δρ. Ιωάννης Γκιόσος, ΣΕΠ Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας.
 • Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, Ειδικός Εμπειρογνώμονας στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, Συντονιστής Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων με ειδικότητα Πληροφορική (ΠΕ 19)
 • Παναγιώτης Καλαβρός, Πολιτικός Επιστήμονας, Καθηγητής Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης
 • Βικτώρια Κασβίκη, Καθηγήτρια Αγγλικών, Εργαστηριακός Συνεργάτης

Δαπάνη Συμμετοχής

Τα δίδακτρα για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» έχει κόστος 290,00 € ευρώ.

 

Κατηγορίες εκπαιδευομένων που δικαιούνται έκπτωση:

 • Οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να προκαταβάλουν το ποσό με την έναρξη των σεμιναρίων, θα λαμβάνουν έκπτωση 10%
 • Οι άνεργοι, φοιτητές, υπάλληλοι που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας καθώς πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, δύνανται να αιτηθούν την χορήγηση έκπτωσης ύψους 25% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων
 • Όσοι αποτελούν προσωπικό που εργάζεται στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ της ημεδαπής δύναται να αιτηθούν τη χορήγηση έκπτωσης ύψους 50% επί του συνολικού ποσού των διδάκτρων
 • Σε περίπτωση συμμετοχής στον ίδιο κύκλο σπουδών δύο ή περισσοτέρων ατόμων που συνδέονται με πρώτου βαθμού συγγένεια, δύναται να χορηγηθεί έκπτωση διδάκτρων ύψους 10%
 • Σε περίπτωση συμμετοχής, σε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του ίδιου εκπαιδευτικού κύκλου, τριών ατόμων και πάνω οι οποίοι απασχολούνται στην ίδια επιχείρηση, χορηγείται έκπτωση διδάκτρων της τάξεως του 10% σε κάθε εκπαιδευόμενο.

 

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε :

 • Απόφοιτους ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής
 • Απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία
 • Εκπαιδευτές Ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης
 • Εργαζόμενους σε Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς
 • Εκπαιδευτές Προγραμμάτων Ενηλίκων ανεξαρτήτως κλάδου και αντικειμένου
 • Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Εκπαίδευση Ενηλίκων
 • Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
 • Εκπαιδευτές και Στελέχη Συνεχιζόμενης Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης
 • Παιδαγωγούς, Συμβούλους Σχεδιασμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

 

Υποβολή αιτήσεων: Μανωλάκη 9-11 Γ΄ Λαρισα , 1ος όροφος,09:00-17:00

ΤΗΛ: 2410-258772 , e-mail: info@grammiedu.gr site: www.grammiedu.gr

Tags: , ,

Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

Με μια κωμωδία που σκορπά άφθονο γέλιο, αλλά και ασκεί κριτική στο πολύκροτο θέμα της μαφίας στην Ιταλία, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων υποδέχεται το νέο έτος, τη  Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Η ταινία «Η Μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι» έλαβε όχι τυχαία, το βραβείο της ευρωπαϊκής ακαδημίας κινηματογράφου για καλύτερη ευρωπαϊκή κωμωδία του 2014. Μια ταινία με τον μεγάλο σύχγρονο Ιταλό κωμικό Πιφ και έντονες αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που συμπλέκονται με μπόλικο χιούμρο και πραγματικά γεγονότα, μας εισαγάγει ευχάριστα στο νέο έτος.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτή η τρυφερή και ταυτόχρονα αστεία ταινία μας διηγείται την ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που γεννήθηκε στο Παλέρμο την ημέρα που ο αρχηγός της Μαφίας ανέλαβε Δήμαρχος. Το Παλέρμο στο οποίο μεγάλωσε είναι μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Ο Αρτούρο θέλει να κερδίσει την καρδιά της παιδικής του φίλης της Φλόρα, και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Ωστόσο, αντίθετα με την πλειοψηφία ο Αρτούρο αρνείται να συμπορευτεί με τις δράσεις της Μαφίας. Τελικά, το πείσμα του Αρτούρο χωρίζει για λίγο το ζευγάρι, το οποίο ξανασυναντιέται το 1992, μετά από πολλές αποκαλύψεις για τη Μαφία κι όταν τελικά η Φλόρα αντικρίζει την τραγική πραγματικότητα του Παλέρμο.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Πιερφρανσέσκο «Πιφ» Ντιλιμπέρτο κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, συνυπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί ως «Αρτούρο» σε μία ταινία που επιχειρεί να ξεστομίσει σύνθετες, καυστικές αλήθειες για τη βαθιά διαφθορά και την πολιτική naiveté μιας χώρας, μέσα από την επίφαση της ρομαντικής, κοινωνικής, λαϊκής κομεντί. Το περιτύλιγμα θυμίζει ρετρό, νοσταλγικές κωμωδίες εποχής, οι ήρωες συμπεριφέρονται με μία παλιομοδίτικη αφέλεια, τα (αληθινά) γεγονότα παρουσιάζονται ως τραγική αντίστιξη στην κατά τ’ άλλα γραφική, ρομαντική αφήγηση ενός παιδικού παρελθόντος.

Με γυρίσματα στη γενέτειρά του, το Παλέρμο, τα οποία έγιναν χωρίς να πληρωθούν οι τοπικοί μαφιόζοι προύχοντες για να προσφέρουν προστασία στο συνεργείο και την παραγωγή (έγινε διάσημο αυτό και στα credits υπάρχει αναφορά συμπαράστασης στο «Addiopizzo» κίνημα των επιχειρηματιών που αρνούνται να συνεργαστούν με τη Μαφία), ο Πιφ ακροβατεί μεταξύ πικρής αλήθειας (όλα τα συμβάντα είναι πραγματικά) και κατασκευασμένης τρυφερής κωμωδίας για να μιλήσει με θανάσιμη σοβαρότητα.

Μπλέκοντας την πραγματικότητα με την κωμική, αλλά σοβαρή στην ουσία της, μυθοπλασία, ο Πιφ σέβεται αλλά ταυτόχρονα ανατρέπει τους κανόνες των ταινιών για τη Μαφία, μέσα από μια ψευδοβιογραφική ιστορία που εκτυλίσσεται στο διεφθαρμένο Παλέρμο.

Info

 

 • Τίτλος: H Mαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι (La Mafia Uccide Solo d’ Estate)
 • Σκηνοθεσία: Πιφ (Πιερφρανσέσκο Ντιλιμπέρτο)
 • Σενάριο: Μικέλε Αστόρι, Πιφ, Μάρκο Μαρτάνι
 • Πρωταγωνιστούν: Κριστιάνα Καποτόντι, Πιφ, Αλεξ Μπισκόντι, Τζινέβρα Αντόνα, Κλαούντιο Τζιοέ, Μπάρμπαρα Ταμπίτα
 • Χώρα: Ιταλία
 • Γλώσσα: ιταλικά
 • Ετος: 2013
 • Είδος: Κωμωδία
 • Διάρκεια: 90 λεπτά

 

Πηγή: athinoarama.gr, flix.gr, lifo.gr

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου.
Ωρα έναρξης 21.45
Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.

Tags: , ,

Αναβολή εκδήλωσης από το Δήμο Καλαμπάκας

Ο Δήμος Καλαμπάκας, ενημερώνει το κοινό και τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας, ότι η ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιούνταν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας, αναβάλλεται.

Δήμος Καλαμπάκας

Tags: , ,

Εμφανίσεις της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων αποχαιρέτησε το 2017 με τέσσερις εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Στις 9 & 10 Δεκεμβρίου συμμετείχε στο 33ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Nίκαιας, που διοργάνωσε η ιστορική Χορωδία της Νίκαιας. Οι χορωδοί εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμα στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου του τοπικού Φιλολογικού Συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 16 & 17 Δεκεμβρίου η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων διοργάνωσε την 5η Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών στον Μύλο των Ξωτικών. Σε μια διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, φιλοξενήθηκαν χορωδίες από διάφορα μέλη της Ελλάδας. Γλυκιές, μελωδικές φωνές πλημμύρισαν τον Μύλο των Ξωτικών  στα Τρίκαλα κι έστειλαν τις ευχές τους με τη μουσική και το τραγούδι.

Σειρά είχαν τα κάλαντα. Στις 28 Δεκεμβρίου, οι χορωδοί, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, τα «έψαλαν» στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και στους προϊσταμένους και υπαλλήλους του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, καθώς και στον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη, Με χαρά δέχτηκαν τις ευχές των Αρχών για ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

Τέλος στις 30 Δεκεμβρίου μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων και της Χορωδίας Δωματίου «Voci Intonnate» συμμετείχαν στη ραδιοφωνική εκπομπή «Όλος ο κόσμος μια σκηνή» της κ. Λέλας Κατεχάκη στο «Ράδιο Ζυγός», όπου τραγούδησαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα κι έστειλαν τις ευχές τους για υγεία κι ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

 

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Tags: , ,

Aποτελέσματα του 78ου Μαθητικού διαγωνισμού Θαλής

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της  Α΄ φάσης του 78ου Πανελλήνιου Μαθητικού διαγωνισμού «Ο Θαλής». Το Δ.Σ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του παραρτήματος Τρικάλων συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στον αγώνα τους. Ο επόμενος διαγωνισμός «Ο Ευκλείδης» θα διεξαχθεί το  Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Οι επιτυχόντες μαθητές του νομού Τρικάλων είναι οι ακόλουθοι:

ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
2 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΥΓΕΡΗ ΕΛΕΝΗ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
3 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
4 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
5 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
6 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΠΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
7 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΑΜΠΕΛΟΥΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
8 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΓΚΟΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
9 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΑΤΕΓΑ ΑΡΙΣΤΕΑ 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
10 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝΝΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
11 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
12 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΚΙΚΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
13 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
14 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
15 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΑΧΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
16 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΣΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
18 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΣΟΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
19 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
20 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
21 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΜΟΣ ΘΩΜΑΣ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
22 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
23 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
24 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΥΓΕΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
25 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
26 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
27 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΚΟΥΓΚΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
28 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΟΥΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
29 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
30 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
31 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
32 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
33 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
34 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
35 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΙΣΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
36 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΙΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
37 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑΝΑΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
38 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΣΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
39 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
40 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΔΟΥ ΛΗΔΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
41 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΙΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
42 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΑΜΗΛΟΥ ΑΙΘΡΑ ΜΑΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
43 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΖΕΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
44 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
45 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
46 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
47 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
48 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
49 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
50 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
51 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΑΤΑΤΕΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
52 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
53 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΑΝΤΑΒΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
54 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 8ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
55 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
56 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝ ΜΑΡΙΑ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
57 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
58 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
59 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
60 Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΡΙΛΑΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
61 Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 7ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
62 Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΣΕΠΕΈ ΒΑΣΙΛΗΣ 7ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Tags: , ,

Ο Δήμος Τρικκαίων για την πρωτοχρονιάτικη γιορτή

Η συνεργασία και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ειδικά των επαγγελματιών, ήταν ένα από τα στοιχεία που καθόρισαν την επιτυχία των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στα Τρίκαλα. Ειδικά η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων, κατά την οποία οι χιλιάδες επισκέπτες και τρικαλινοί απόλαυσαν το θέαμα με τα πυροτεχνήματα, τα πλούσια δώρα, τις βασιλόπιτες, το κρασί.
Το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017 και το πρώτο ημίωρο του 2018 η κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα γιόρτασε με τη συνδρομή των επαγγελματιών, τους οποίος ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί:
– του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, με την ευγενική προσφορά των τριών πολύ μεγάλων δώρων (κινητό, τάμπλετ, κονσόλα παιχνιδιών)
– των 10 αρτοποιών του Συλλόγου Αρτοποιών Τρικάλων που προσέφεραν τις βασιλόπιτες: Κόγιας Λάμπρος (πρόεδρος του συλλόγου), Κωτούζας Αχχιλέας, Ρουσάκης Ηλίας, Ευθυμίου Νίκος, Διβάνης  Χάρης,  Αναγνωστόπουλος Νίκος, Χύμα  Μαρία, Παναγιώτου Αχχιλέας, Παναγιώτου  Κώστας, Παναγιώτου  Αποστόλης
– την CAVA TSINAS  για το κρασί
– του ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ για τις τέντες, τα τραπέζια, τον λοιπό εξοπλισμό
– του CUPS NINE CAFÉ για τα ποτήρια
– της e-trikala ΑΕ και του Μύλου των Ξωτικών για το υπερθέαμα με τα πάμπολλα, λαμπρά πυροτεχνήματα, που γέμισαν χαρά και ελπίδα τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, μαζί με τη μουσική από τοπικό συγκρότημα.
Καλή χρονιά!
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Tags: , ,

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, περίπτωση κλοπής από οικία που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 30 και 57 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε,  το πρωί της (29-12-2017), οι δύο δράστες μαζί με ακόμη τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους εισήλθαν σε οικία 56χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Tags: , ,

Προχωράει η κατασκευή κτιριακών υποδομών του Παν/μίου Θεσσαλίας

«Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξασφάλισε το 2017 τους αναγκαίους πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την ανέγερση των κτηρίων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών σε ιδιόκτητη έκταση 16 στρεμμάτων παρακείμενη της Πολυτεχνικής Σχολής στο Βόλο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η κατασκευή των κτηρίων θα ξεκινήσει το 2018 και θα ολοκληρωθεί το 2020. Σε αυτό το πλαίσιο αναρτάται τον Ιανουάριο του 2018 ο διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την κατασκευή του κτηρίου των Πολιτικών Μηχανικών. Ήδη, ξεκίνησαν οι εργασίες εκκαθάρισης του χώρου των 16 στρεμμάτων από παλαιά κτίσματα.

Παράλληλα το Πανεπιστήμιο προσπαθώντας να καλύψει τις σημαντικές ελλείψεις σε χώρους στέγασης, άθλησης και ψυχαγωγίας φοιτητών/τριών ολοκλήρωσε το 2017 την αγορά οικοπέδου όμορου με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής για την ανέγερση Φοιτητικής Λέσχης, η οποία θα περιλαμβάνει εντευκτήριο, χώρο δημιουργικής απασχόλησης φοιτητών/τριών και κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο σε έκταση 5 στρεμμάτων επί της Λεωφόρου Αθηνών. Οι μελέτες θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Απρίλιο 2018 με στόχο την άμεση ανέγερση τους με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για τις ανάγκες στέγασης των φοιτητών/τριών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει ζητήσει από το Υπουργείο Εργασίας την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της πρώην Βαμβακουργίας στην Νέα Ιωνία για την δημιουργία συγκροτημάτων φοιτητικών εστιών, χώρων πολιτισμού και άθλησης καθώς και δημόσιων κοινόχρηστων χώρων. Μία τέτοια λύση θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς θα ενεργοποιήσει και αναβαθμίσει την περιοχή αυτή και θα επιτρέψει τη δημιουργία μεγάλου αριθμού φοιτητικών καταλυμάτων.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε τα έργα υποδομών τα οποία υλοποιεί να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προς όφελος των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της κοινωνίας».

 
www.antallaktikaonline.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Anggun - Undress me
Κίτρινα ποδήλατα - Ήμουνα εδώ
Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Φάνης
Jessie Ware - Meet me in the middle
Celin Dion - I love you
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δεν έχει η θάλασσα
Νίκος Πορτοκάλογλου - Τα μάτια σου
Daughtry - What about now
Harry Styles - Sign of the times
Πυξ Λαξ - Αντίο αγάπη διχασμένη