Tags: , ,

Νέες συνεργασίες του Δ. Τρικκαίων για καθαρή ενέργεια στην πόλη

Νέοι δρόμοι συνεργασίας με την Greenpeace και την «καθαρή» ενέργεια εγκαινίασε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε την Παρασκευή τον υπεύθυνο της εκστρατεία για την Ενέργεια και τις κλιματικές αλλαγές της διεθνούς οργάνωσης, κ. Τάκη Γρηγορίου.
Οι διαπιστώσεις για το περιβάλλον υπαρκτές, η θέληση για ουσιαστικές δράσεις μεγαλύτερη, οπότε σύντομα η συζήτηση έφτασε στο «διά ταύτα». Το οποίο αφορά σε συνεργασία σε διάφορα επίπεδα. Σε πρώτη φάση, και αφού ο Δήμαρχος παρουσίασε εν τάχει το Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας ύψους 8 εκατ. ευρώ που ήδη προωθεί ο Δήμος, η συνεργασία θα αφορά στις νομικές διαδικασίες για την υπουργική απόφαση. Σε επόμενο στάδιο, θα υπάρξει προβολή και προώθηση των δράσεων εξοικονόμησης ενάργειας ως καλή πρακτική από την Ελλάδα, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ο Δήμος Τρικκαίων, επομένως, καθίσταται και πρεσβευτής σε θέματα χρήσης «πράσινης» ενέργειας.
Σε τρίτο στάδιο, με δεδομένη την εξειδίκευση του προγράμματος για τη χρήση φωτοβολταϊκών σε στέγες σχολείων, η οργάνωση θα αναλάβει να ενισχύσει την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές, ως διαιδκασία γνώσης για καθαρό περιβάλλον. Μάλιστα, αυτή η δράση θα εξειδικεύεται και με τη σύζευξη με τις Κοινωνικές Δομές και τα θετικά μηνύματα που η «καθαρή» ενέργεια ως αποτέλεσμα της χρήσης της. Τέλος, σε επίπεδο αγροτικής πρακτικής, θα προωθηθεί τοπρόγραμαμ του Δήμοου για δημιουργία λαχανόκηπου στους πρόσφυγες, προκειμένου να απασχολούνται και να παράγουν δικά τους προϊόντα.
Ολες αυτές οι δράσεις (παρούσης και της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Λεβέντη) θα εξειδικευτούν, μόλις ολοκληρωθεί η άρση των απαγορεύσεων για λήψη δανείων από χρεωμένους Δήμους, για θέματα ενέργειας. Κάτι που ήδη έχει ανακοινώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, δίνοντας το πράσινο φως για το Δήμο Τρικκαίων να προχωρήσει τις ενεργειακές του δράσεις

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Tags: , ,

Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του για τρία νέα περιστατικά θανάτωσης σκύλων

Τα τρία αυτά περιστατικά (οδός Μετεώρων, κεντρική πλατεία, skatepark – δίπλα από το γήπεδο), καθώς και ένα τέταρτο (στην οδό Ασκληπιού), που ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση μελών φιλοζωικού σωματείου, φαίνεται να έχει ευνοϊκή κατάληξη για τον σκύλο, δεν περιποιούν τιμή για τον πολιτισμό μας.
Ο Δήμος Τρικκαίων, παρότι ο νόμος 4235/2014 είναι ξεκάθαρος και επιβάλλει την επαναφορά των αδέσποτων στο φυσικό τους περιβάλλον, συνεργάζεται στενά και με τα δύο φιλοζωικά σωματεία στα Τρίκαλα («Αργος» και «Αρτεμις»).
Ετσι, το καταφύγιο λειτουργεί, η κάθε δυνατή βοήθεια παρέχεται, η συνεργασία με τα μέλη των σωματείων και τους κτηνιάτρους, βοηθά στη βελτίωση των συνθηκών για τα ζώα.
Ταυτοχρόνως, ο Δήμος Τρικκαίων επισημαίνει ότι είναι ζήτημα Παιδείας η μη χρήση ζώων ως παιχνίδι και η συνακόλουθη απελευθέρωσή τους στο φυσικό περιβάλλον. Η συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπήρξε αρμονική και τα δυσάρεστα φαινόμενα (ευτυχώς λίγα) δεν αποτελούν στοιχείο που χαρακτηρίζει την πλειονότητα των τρικαλινών πολιτών.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Tags: , ,

Συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (02-03-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη χθες (02-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Tags: , ,

Στη Θεσσαλία προσκάλεσε ο Κ. Αγοραστός τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Πρόσκληση να επισκεφθεί τη Θεσσαλία και να γνωρίσει τα αξιοθέατα αλλά και τους ανθρώπους της απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, UNWTO, κ. ΤάλεμπΡιφάι, με τον οποίο συναντήθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με θέμα: «Ελλάδα προορισμός 365 ημέρες το χρόνο».

Ο κ. Κ. Αγοραστός ανέλυσε στον κ. Ριφάι τη στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας για ισόρροπη και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη μέσα από συνδυασμό  προορισμών και δραστηριοτήτων και με στόχο να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη εμπειρίες κι όχι μόνο αναψυχή.

«Το ειδικό βάρος του τουρισμού στην οικονομία της Θεσσαλίας αυξάνει διαρκώς», επισήμανε ο κ. Κ. Αγοραστός που έκανε ειδική αναφορά στη σύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα ασύγκριτης ποιότητας Θεσσαλικά τρόφιμα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έθεσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα, όπως είναι η υψηλή φορολογία που, όπως σημείωσε, «λειτουργεί ως αντικίνητρο».

Ο κ. Ριμπάι, ο οποίος μετέφερε στον κ. Κ. Αγοραστό τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα, εξέφρασε την άποψη ότι για τη μείωση του κόστους στην τουριστική βιομηχανία πρέπει να αναζητηθούν «έξυπνες» λύσεις όπως η χρησιμοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών για τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο κ. Κ. Αγοραστός είχε συναντήσεις και με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Tags: , ,

Συλλογή χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων από την ΠΕΔ

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας υλοποίησε σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Περιφερειακό τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας το έργο που αφορά στην συλλογή των χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων των οικισμών της περιφέρειας Θεσσαλίας των Π.Ε. Λάρισας , Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η πλήρη κωδικοποίηση των συγκεκριμένων στοιχείων θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει το έργο των αρμόδιων υπηρεσιών των Δήμων , των Μηχανικών και των πολιτών.

Στα πλαίσια της παράδοσης – παραλαβής του έργου , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κος Κωτσός Γεώργιος και ο πρόεδρος του ΤΕΕ – ΠΤ Κ&Δ Θεσσαλίας κος Παπαγεωργίου Νικόλαος , θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου , η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ( Πανός 14 , 4ος όροφος , Λάρισα )

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του έργου από τους συντονιστές των ομάδων εργασίας του ΤΕΕ/ ΚΔΘ .

 

 

Tags: , ,

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού για τους δασικούς χάρτες

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου στην ημερίδα για τους Δασικούς Χάρτες που διοργάνωσε το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας στη Λάρισα έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:

«Η πρωτοβουλία που αφορά στην οριστικοποίηση των Δασικών Χαρτών ώστε να διαμορφωθεί επιτέλους στη χώρα μας μια ξεκάθαρη εικόνα των χρήσεωνγης που θα είναι προς όφελος όλων των οικονομικών και παραγωγικών τάξεων, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η μεθοδολογία όμως που επιλέχθηκε προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος επιδέχεται πολλών διορθώσεων, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί στους χάρτες νέα στοιχεία όπως αναδασμοί, διανομές κλπ

Για τον παραπάνω λόγω και προκειμένου να δοθεί ικανό χρονικό διάστημα στους ΟΤΑ και στους ιδιώτες να μελετήσουν τους χάρτες και να συντάξουν τεκμηριωμένα τις αντιρρήσεις τους προτείνουμε να ανασταλεί η κύρωση και ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και να δοθεί η δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων έως το τέλος του 2017 ώστε να εξεταστούν τα προβλήματα που εντοπίζονται και να επανέλθει το θέμα με σωστό και δίκαιο σχεδιασμό λαμβάνοντας υπόψιν συγκριτικά στοιχεία όπως τα αρχεία του ΟΣΔΕ, του ΟΠΕΚΕΠΕ , των Δ/σων Αγροτικής Ανάπτυξης των περιφερειών σχετικά με τους αναδασμούς , εποικιστικές εκτάσεις κλπ.

Επίσης επειδή εκτιμάται ότι το παράβολο υποβολής ενστάσεων είναι υψηλό προτείνουμε α απαλειφθεί ή να ελαχιστοποιηθεί το κόστος του παράβολου που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες για την υποβολή αντιρρήσεων λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική τους αδυναμία να ανταπεξέλθουν σε ένα επιπλέον χαράτσι.

Οι ενστάσεις που θα υποβάλλονται από τους Δήμους να υποβάλλονται ατελώς.

Ακόμη να ληφθεί υπόψιν η επιχειρησιακή αδυναμία των μικρών Δήμων και ιδιαίτερα των ορεινών , οι οποίοι αδυνατούν να έλθουν σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου ο κάθε φορέας να αναλάβει την αρμοδιότητα που του αναλογεί.

Εδώ να επισημάνω ότι επιβάλλεται  επίσης να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος των Δασαρχείων ώστε να είναι πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά για τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες

Προτείνουμε παράλληλα να δοθεί η απαιτούμενη δημοσιότητα και μέσω διαβούλευσης να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες και κυρίως εκείνοι που διαβιούν μακριά από τον τόπο που έχουν τις περιουσίες τους

ώστε ένα τόσο σημαντικό θέμα να επιλυθεί με σωστό και δίκαιο τρόπο.

Οι εκτάσεις που εμπίπτουν σε νομικές εξαιρέσεις της Δασικής Νομοθεσίας να εξαιρούνται της υποβολής αντιρρήσεων και με μέριμνα των ιδιοκτητών – πολιτών, δια του δασαρχείου ,να ακολουθείτε διοικητική διαδικασία με την υποβολή υπομνήματος προς τις ΕΠΕΑ για την εξαίρεση από τους δασικούς χάρτες.

Τέλος να ενημερώσω ότι  ΠΕΔ Θεσσαλίας προτίθεται να αναλάβει την πρωτοβουλία προκειμένου να συσταθεί μια επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς με στόχο να εντοπίσει όλα τα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από τον συγκεκριμένο νόμο στους πολίτες και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σ’ αυτή την επιτροπή θεωρούμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή του ΤΕΕ μέσω εκπροσώπων του, διότι ούτως ή άλλως σας θεωρούμε τεχνικούς συμβούλους μας.»

 

Tags: , ,

Αίτημα ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ για συνάντηση με Πρωθυπουργό

Άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν με κοινή επιστολή τους οι Πρόεδροι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)κ. Κ. Αγοραστός και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)κ. Γ. Πατούλης αντίστοιχα.

Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό η συνάντηση είναι αναγκαία προκειμένου να τον ενημερώσουν «σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις  του Ά και Β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί της δρομολογούμενης διοικητικής μεταρρύθμισης».

Στην επιστολή οι κ. κ. Κ. Αγοραστός και Γ. Πατούλης υπογραμμίζουν πως «οι Περιφέρειες και οι Δήμοι θεωρούμε ότι η διοικητική  μεταρρύθμιση που επιδιώκουμε πρέπει να έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού Επιτελικού Κράτους, με ενισχυμένο το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ανάπτυξη, την άμβλυνση ανισοτήτων και  την ενδυνάμωση της Κοινωνικής Συνοχής. Η μεταρρύθμιση θα πρέπει να αντιμετωπίζει συνολικά όλα τα προβλήματα και να συνοδεύεται με κατοχύρωση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ, αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και οικονομικών πόρων καθώς και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού».

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι αν και «η Αυτοδιοίκηση έχει έγκαιρα καταθέσει τις προτάσεις της, το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής τις επίσημες κυβερνητικές θέσεις  για το πώς οραματίζεται το μέλλον της Αυτοδιοίκησης».

Tags: , ,

Ανακοίνωση για τις Καταγραφές Ενδείξεων των Μετρητών Φυσικού Αερίου

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ενημερώνει τους Καταναλωτές Φυσικού Αερίου, σχετικά με την καταγραφή των ενδείξεων των μετρητών του φυσικού αερίου.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα, ώστε να καταγράφει σε τακτά χρονικά διαστήματα τις ενδείξεις του μετρητή φυσικού αερίου.

Η καταγραφή των ενδείξεων διενεργείται από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Εταιρείας, εφοδιασμένους με εταιρικές ταυτότητες αναγνώρισης.Εφιστάται η προσοχή των Καταναλωτών, ιδιαίτερα σχετικά με την πρόσβαση μόνο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Οι Τελικοί Πελάτες οφείλουν:

α.Να μεριμνούν για την ασφάλεια των μετρητών, λαμβάνοντας εύλογα μέτρα για την προστασία αυτών από παρεμβάσεις τρίτων ή ζημία.

β.Να μεριμνούν, ώστε να διασφαλίζεται οποτεδήποτε η απρόσκοπτη πρόσβαση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο μετρητή, καθώς και η εύκολη ανάγνωση των ενδείξεών του.

γ.Να αναφέρουν αμέσως στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ κάθε ζημία σε εξοπλισμό μέτρησης των εγκαταστάσεών τους, ανεξάρτητα από την αιτία που την προκάλεσε.

δ.Να αναφέρουν αμέσως στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ σημαντικές και ενδεχομένως αδικαιολόγητες αποκλίσεις, σε σχέση με ιστορικά στοιχεία της κατανάλωσής τους.

Ο Τελικός Πελάτης υποχρεούται να εξασφαλίζει την προσβασιμότητα στον Εξοπλισμό Μέτρησης. Ο περιβάλλων χώρος εγκατάστασης του Μετρητικού Εξοπλισμού θα πρέπει να είναι ελεύθερος από εμπόδια, ενώ η οθόνη της ένδειξης του εκάστοτε μετρητή θα πρέπει να διατηρείται σε κατάσταση που να επιτρέπει την ανάγνωση την ένδειξης.

Απαγορεύεται η βαφή, η τοποθέτηση βαρέων ή ογκωδών αντικειμένων, ή διαβρωτικών ουσιών, γύρω ή/και πάνω από το μετρητή, η τοποθέτηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (συσκευών) στα ερμάρια ή στις φωλιές των μετρητών, η μετατροπή της ίδιας της φωλιάς ή του ερμαρίου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η μη καλή κατάσταση του μετρητή ή τυχόν δυσκολία στην ανάγνωση της ένδειξης, ο Τελικός Πελάτης οφείλει να ενημερώσει άμεσα την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τις σχετικές ενέργειες.

Αδυναμία καταγραφής ένδειξης του μετρητή, για λόγους για τους οποίους ευθύνεται ο Τελικός Πελάτης, μπορεί να συνεπάγεται τον κατ’ εκτίμηση υπολογισμό της ποσότητας Φυσικού Αερίου, που θεωρείται ότι παραδόθηκε σε Σημείο Παράδοσης.

Ο Τελικός Πελάτης υποχρεούται να παρέχει πρόσβαση στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατ’ ελάχιστον μία (1) φορά το έτος για την επιτόπια καταγραφή της ένδειξης του μετρητή. Σε περίπτωση που η αδυναμία πρόσβασης στο μετρητή και σε άλλα τμήματα της εγκατάστασης παρατηρείται για διάστημα μεγαλύτερο από ένα (1) έτος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε παύση της τροφοδοσίας ή αποσύνδεση της Εξωτερικής Εγκατάστασης, εφόσον κατά την κρίση της η συνέχιση της τροφοδοσίας ενέχει κινδύνους πρόκλησης σωματικών ή υλικών ζημιών.

Κατά τη διάρκεια του έτους, οι καταγραφές ενδείξεων των μετρητών πραγματοποιούνται με την εξής συχνότητα:

– τρεις φορές για τους πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία Τ1 (21-31 Δεκεμβρίου, 21-30 Απριλίου, 21-31 Αυγούστου)

– πέντε φορές για τους πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία Τ2, ανάλογα με την «ομάδα» καταγραφής ένδειξης. Την «ομάδα» καταγραφής ένδειξης μπορείτε να την γνωρίζετε με βάση την περίοδο επόμενης μέτρησης, από τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ή από το τηλεφωνικό κέντρο 11150.

Περίοδοι καταγραφής ενδείξεων μετρητών
1η Ομάδα Τ2 2η Ομάδα Τ2 3η Ομάδα Τ2 4η Ομάδα Τ2
01-10 Νοεμβρίου 11-20 Νοεμβρίου 01-10 Δεκεμβρίου 11-20 Δεκεμβρίου
01-10 Ιανουαρίου 11-20 Ιανουαρίου 01-10 Φεβρουαρίου 11-20 Φεβρουαρίου
01-10 Μαρτίου 11-20 Μαρτίου 01-10 Απριλίου 11-20 Απριλίου
01-10 Μαΐου 11-20 Μαΐου 01-10 Ιουνίου 11-20 Ιουνίου
01-10 Σεπτεμβρίου 11-20 Σεπτεμβρίου 01-10 Οκτωβρίου 11-20 Οκτωβρίου

– κάθε μήνα (21-30/31 κάθε μήνα) για τους πελάτες που ανήκουν στις κατηγορίες Τ3, Τ3Α, Τ3C, T3D, T5*, Τ6* (εκτός της θερινής περιόδου για πελάτες μόνο με χρήση θέρμανσης).

Οι Τελικοί Πελάτες σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαίωμα επέμβασης στον Εξοπλισμό Μέτρησης µε οιονδήποτε τρόπο.Εάν διαπιστωθεί προσπάθεια παραβίασης ή παραποίησης της ένδειξης της μέτρησης ή απόληψης αερίου που δεν έχει μετρηθεί στο Σημείο Παράδοσης, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ δύναται να διακόπτει άμεσα την τροφοδοσία αερίου στο Σημείο Παράδοσης ή να προβαίνει σε αποσύνδεση του Σημείου Παράδοσης. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια να προβεί σε αφαίρεση του μετρητή και να προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Σε περίπτωση που ο Τελικός Πελάτης:

α.            Παραποιήσει ή παραβιάσει τις πινακίδες σήμανσης ή/και τις σφραγίδες ασφαλείας

β.            Ανοίξει αυθαίρετα τις βαλβίδες του μετρητή

γ.            Παρέμβει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη λειτουργία της μετρητικής διάταξης και στην προς καταγραφή ένδειξη της παραδοθείσας ποσότητας Φυσικού Αερίου,

καταπίπτει σε βάρος του ποινική ρήτρα, πλέον της χρέωσης για την αυθαίρετη ή/και εκτιμώμενη κατανάλωση. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ πέραν των ανωτέρω, επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα ενώπιον των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε
www.antallaktikaonline.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Anggun - Undress me
Κίτρινα ποδήλατα - Ήμουνα εδώ
Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Φάνης
Jessie Ware - Meet me in the middle
Celin Dion - I love you
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δεν έχει η θάλασσα
Νίκος Πορτοκάλογλου - Τα μάτια σου
Daughtry - What about now
Harry Styles - Sign of the times
Πυξ Λαξ - Αντίο αγάπη διχασμένη

 


    None Found