Συνεργασία Παπαστεργίου – Τρικαλινών πολυτέκνων

03 Φεβρουαρίου 2020

Λύσεις σε ζητήματα των τρικαλινών πολυτέκνων, αναζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων και πρόεδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, με το ΔΣ του τοπικού Συλλόγου. Ο κ. Παπαστεργίου μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Χρήστο Αναστασίου και παρόντος του τ. προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Λάππα, συζήτησαν επί μακρόν για θέματα ουσίας με τα μέλη του ΔΣ. Η δήλωση του Δημάρχου Τρικκαίων, ότι «η υπογεννητικότητα είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας», έθεσε τη βάση για τη συζήτηση. Αυτή περιστράφηκε σε θέματα που έθεσαν οι πολύτεκνοι, στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, με βάση την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης. Εξάλλου η ΔΕΥΑΤ είχε ήδη προσφέρει μειωμένο τιμολόγιο στους πολύτεκνους, αλλά και σε άλλες ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της κρίσης, όπως τρίτεκνοι, άτομα υποστηριζόμενα από το ΚΕΑ και ΑμεΑ.
Τα  βασικά θέματα συζήτησης ήταν η αναπροσαρμογή και η βελτίωση των τιμολογίων ύδρευσης, θέματα δημοτικών τελών, χρήσης της τεχνολογίας για αιτήσεις και επαφές με τον Δήμο, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, διανομή τροφίμων.
Για όλα αυτά τα θέματα θα υπάρχει συνεχής επαφή και συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Πολυτέκνων, με τη συνδρομή της ΔΕΥΑΤ και των υπηρεσιών του Δήμου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC