Εργασίες στην Τοπική Κοινότητα Ξυλοπάροικου

14 Μάϊου 2018

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχώρησε σε εργασίες προσωρινής αποκατάστασης της βατότητας της οδού που συνδέει την Τοπική  Κοινότητα Ξυλοπάροικου με την Τοπική Κοινότητα Πιαλείας. Μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Φεβρουάριο η εν λόγω οδός είχε υποστεί καθίζηση με συνέπεια η διέλευση των οχημάτων να καταστεί αδύνατη.

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε  επίχωμα από 1,0 έως 2,0 m από ορυκτό υλικό περιοχής και στρώση οδοστρωσίας μέσου πάχους 0,20 cm,  σε διάφορα σημεία της οδού που είχαν παρουσιάσει καθίζηση, ώστε να επιτραπεί η μετακίνηση των τροχοφόρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης έχοντας ιδία αντίληψη για την έκταση του προβλήματος  και επισκεπτόμενος το έργο δήλωσε:

« Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πιαλείας και Ξυλοπάροικου, κ.κ. Νικόλαος Λεμονάς και Νικόλαος Τζερεμές αντίστοιχα, μετέφεραν το αίτημα των κατοίκων για την αποκατάσταση της βατότητας της οδού, μετά τις σοβαρές βλάβες που είχε υποστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Παρά την καθυστέρηση της αναμενόμενης από το Υπουργείο Υποδομών χρηματόδοτησης, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού  προχωρήσαμε στην πραγματοποίηση των εργασιών, ώστε να επιτραπεί   η διέλευση των οχημάτων και  να αποκατασταθεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επαγγελματιών αγροτών και κτηνοτρόφων  της περιοχής. Στόχος μας παραμένει η όσο το δυνατόν άμεση  αντίδρασή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο πολίτης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.»

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Μάιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031EC