Νέες επιτυχίες για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

26 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και Κυριακή 17-18/03/2018 στις Σέρρες  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – πανκορασίδων 2018 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω εννέα αθλητές:

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ
  2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ
  3. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
  5. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
  6. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΥΠΗΣ
  8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ
  9. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ

Έπειτα από άριστη εμφάνιση ο  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ  κατέκτησε την τρίτη θέση στα 62 kgr.

Οι άλλοι αθλητές μας έπειτα από εξαιρετικές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ 5η στα 62 kgr, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 5ος στα 52 kgr, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  7ος στα 57 kgr, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 8ος στα 57 kgr, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 12ος στα 75 kgr, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 13ος στα 57 kgr, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ 13ος στα 68 kgr και  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΥΠΗΣ 14ος στα 68 kgr.

Στην ομαδική κατάταξη ο σύλλογός μας κατέκτησε την έκτη θέση στην Ελλάδα.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν την Χριστίνα, τον Απόστολο, τον Στέφανο, τον Αλέξανδρο, τον Αντώνη, τον Γιώργο, τον Οδυσσέα, τον Βασίλη και τον Παναγιώτη για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 

Νίκος Τσιακάρας

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031