Επιμνημόσυνη δέηση για τον μεγάλο ευεργέτη Ιωάννη Ματσόπουλο

27 Φεβρουαρίου 2018

Επιμνημόσυνη δέηση και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Δήμο Τρικκαίων στον ευεργέτη των Τρικάλων. Το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2018 ο Δήμος Τρικκαίων τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τον Ιωάννη Ματσόπουλο, στον Α Κοιμητήριο. Τίμησε και με τον τρόπο αυτόν, τον άνθρωπο που επέστρεψε στην πόλη, στην οποία επένδυσε και πέτυχε, τον μύλο Ματσόπουλου. Τον χώρο, ο οποίος αποτελεί πλέον εμβληματική αναφορά και σημείο συνάντησης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών από όλη τη χώρα, ως χώρος πραγματοποίησης του μεγαλύτερου θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας. Ο Μύλος των Ξωτικών υλοποιείται στον παλιό αλευρόμυλο, που επιπροσθέτως, είναι πλέον ανοιχτός ως βιομηχανικό – αγροτικό μουσείο, με εξαιρετική διάταξη και εκθέματα, για μαθητές και κάθε ενδιαφερόμενο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σε δηλώσεις του τόνισε τη σημασία, «μια πόλη να αναγνωρίζει, ποιος και πώς βοήθησε και συνέβαλε, ώστε σήμερα, με τη δωρεά του, να είναι αναγνωρίσιμη σε όλη τη χώρα. Ο Ιωάννης Ματσόπουλος δεν ήταν τρικαλινός στην καταγωγή. Εγινε τρικαλινός στην καρδιά του και σήμερα, ο Δήμος Τρικκαίων από καρδιάς τον ευχαριστεί».
Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεστά, Ψύχος, Αναστασίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γ. Τσίγκας, ο κ. Γ. Μητσιούλςη από την ελάσσονα αντιπολίτευση, οι πρ. Δήμαρχοι κ. Λάππας και Ταμήλος, οι πρ. αντιδήμαρχοι κ.κ. Δήμα, Γάλλου – Δαλκαφούκη, Χρ. Αναστασίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, εκπρόσωποι του βουλευτή κ. Κ. Σκρέκας και του πρ. βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη, εκπρόσωποι της ΣΜΥ και της ΑΔ Τρικάλων και πολλοί τρικαλινοί.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC