Αντίο με απολογισμό από την αντιδήμαρχο Τρικκαίων Ντ. Δήμα

25 Ιανουαρίου 2018

Ως «έντονη και μοναδική εμπειρία» χαρακτήρισε η απερχόμενη αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Ντίνα Δήμα, τη θητεία της στο συγκεκριμένο αξίωμα. Η κ. Δήμα υπηρέτησε τον Δήμο Τρικκαίων για 20 μήνες (Ιούνιος 2016 – Ιανουάριος 2018), από τη θέση της αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών – ΚΕΠ – Δημοσίων Σχέσεων – Απασχόλησης & Τουρισμού – Διαχείρισης Αιτημάτων Πολιτών (Γραμμή Δημότη).

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, αποχαιρετώντας την αντιδημαρχία, ευχαρίστησε, αφ’ ενός τους τρικαλινούς πολίτες «που αγκάλιασαν και στήριξαν με τη συμμετοχή τους κάθε προσπάθειά μας», αφ΄ ετέρου τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, «που με τίμησε με την επιλογή του και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Ανέφερε ότι μέλημά της ήταν «να υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορούσα τον τόπο μου και τους πολίτες του, να φανώ αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων που με εμπιστεύθηκαν, αλλά και να υλοποιήσω τους προσωπικούς μου στόχους, οράματα και προσδοκίες».

Σε επίπεδο πεπραγμένων, η κ. Δήμα παρουσίασε τις δράσεις της κάθε υπηρεσίας – διεύθυνσης χωριστά, με αναλυτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε:
– 50 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα αρμοδιότητάς της
– Υλοποίηση διαδικασιών για προσλήψεις – εκπαίδευση προσωπικού, μόνιμου και ορισμένου χρόνου (συνολικά 627 άτομα)
– συμβολή των εργαζομένων στα ΚΕΠ, στην εξυπηρέτηση των πολιτών σε πλήθος διαδικασιών (από καθημερινές μέχρι ένταξη σε προγράμματα), αλλά και αναδιοργάνωση της υπηρεσίας
– έμφαση στη βελτίωση της εικόνας του Δήμου, αλλά και στο πλήθος εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με οργάνωση ή συνδιοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων (από την υποδοχή πρωτοετών φοιτητών, μέχρι τις εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Κινητικότητας, το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών κ.α.)
– αναβάθμιση των εκδηλώσεων, όπως εθνικές και τοπικές επετείους, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς,  υποδοχή νέου έτους, ονοματοδοσίες, υποδοχές επισκεπτών, αντιπροσωπειών, κ.α.
– αναθέρμανση παλιών – πραγματοποίηση νέων αδελφοποιήσεων
– συνεργασία και δράσεις για την τουριστική προβολή του Δήμου (με φορείς, πρόσθετο υλικό κ.α.)
– διαθέσιμη στους τρικαλινούς η «Γραμμή Δημότη» με τον τηλεφωνικό αριθμό «20000», για άμεση επίλυση καθημερινά προβλημάτων.

Η κ. Δήμα ευχαρίστησε, επίσης, τους συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων, τους εργαζομένους στον Δήμο και δη τους άμεσα συνεργάτες της, τους εκπροσώπους των φορέων , υπηρεσιών, συλλόγων ΜΜΕ.
Παρέστη, επίσης, «αυτόκλητος και σκοπίμως», όπως ανέφερε, ο π. Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Κώστας Παπαστεργίου, συγχαίροντας την κ. Δήμα για το έργο της, αναφερόμενος με θετικά λόγια για την ίδια, με βάση και την προηγούμενη θητεία της ως προέδρου του Εργατικού Κέντρου.

 

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC