Νέες πρωτιές για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ποδηλατική ακαδημία του συλλόγου συνεχίζει τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου  ο Π.Σ.Τρικάλων  συμμετείχε με  8 από τους αθλητές της ακαδημίας στην 2η ανάβαση Λιβαδίου που διοργάνωσε στην Ελασσόνα ο Π.Α.Σ.Πηνειός Λάρισας.

Με 3 νέες νίκες στις μικρές κατηγορίες  για την ομάδα μας, οι ανερχόμενοι ποδηλάτες μας  δείχνουν την σημαντική δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα για τους αθλητές μας: Στην κατηγορία μίνι μικρά ο Ντίνος Ζιντζόβας ήταν 1ος , στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Κωνσταντίνος Μπαλός ήταν 1ος και στους Παμπαίδες νικητής ήταν ο Κώστας Κουτσιβέτας, επίσης  Άγγελος Τυφαρίκης 5ος , Χρήστος Ιακωβάκης 6ος , Γρηγόρης Μπέντας 8ος , Νίκος Ποτήρης 10ος και Φάνης Τσιορλίδας 11ος .

Την ομάδα στηρίζουν οι φίλοι – εθελοντές  στους αγώνες, οι γονείς των αθλητών και οι χορηγοί της ομάδας : ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων),  ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),  Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά)  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ανάβαση Ελάτης οι άνθρωποι του Π.Σ.Τρικάλων ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον αγώνα που φέτος σε συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσει τους 200 ποδηλάτες. Η Ανάβαση Ελάτης κάθε χρόνο παρουσιάζει μεγάλο αθλητικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον, αφού δεν είναι λίγοι οι αθλητές και συνοδοί  που με την ευκαιρία του αγώνα συνδυάζουν και ολιγοήμερες διακοπές. Για φέτος στην ανάβαση αναμένεται και τηλεοπτική κάλυψη από γνωστή εκπομπή της ΕΤ3. Στον σύνδεσμο (σελίδα)που ακολουθεί: https://sway.com/HWImIq9tR0tJoRVO?ref=Facebook&loc=endofstory

Μπορείτε να δείτε μια μίνι παρουσίαση της «Ανάβασης Ελάτης 2017» αλλά και να ενημερώνεστε για κάθε τι που αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού για τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.  Επίσης θα ακολουθήσουν δελτία τύπου για πλήρη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

    None Found
Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31EC