Βοήθεια από τον Δ. Τρικκαίων ζήτησαν και πήραν οι Κορίνθιοι

05 Σεπτεμβρίου 2017

Βοήθεια για τον σχεδιασμό αναπτυξιακής προοπτικής μέχρι το 2025, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου να παρουσιάζει τα βασικά στοιχεία της τρικαλινής στρατηγικής. Ο κ. Παπαστεργίου, προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Κορινθίας – διοργανωτή της εκδήλωσης «Κορινθία 2025»  -και του προέδρου του κ. Βασίλη Νανόπουλου, μίλησε με θέμα «Πρωτοβουλίες ανάπτυξης ΟΤΑ», το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, στην αίθουσα του φορέα. Ως μοναδικός μη Κορίνθιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο πλήθος των πρωτοβουλιών που έχει ήδη λάβει ο Δήμος Τρικκαίων, εστιάζοντας στην ανάγκη αλλαγής των δεδομένων. Ετσι, αναφέρθηκε στο «σχέδιο Ασκληπιός», τονίζοντας τη σημασία της εφαρμογής αγροτικών  clusters σε συνδυασμό με την προβολή της ιατρικής παράδοσης και τον εναλλακτικό τουρισμό.
Συνέχισε με τις οργανωμένες προσπάθειες ανάδειξης του ιαματικού πόρου Ριχζώματος και τα προσεκτικά βήματα για την προώθηση του θερμαλιστικού τουρισμού

Και έδωσε έμφαση στον τρόπο αξιοποίησης τρων νέων τεχνολογιών, ως εργαλείου που αναβαθμίζει την παρεχόμενη στο δημότη υπηρεσία, δημιουργώντας καλύτερες – και ταχύτερες – συνθήκες εξυπηρέτησης. Εξήγησε, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο οι Δήμοι μπορούν να αξιοποιήσουν τον πολιτισμό που «παράγεται» στην περιοχή τους, με την προώθηση δράσεων ανάδειξης συγκριτικών πλεονεκτημάτων σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, τέλος, αναφέρθηκε σε προσκόμματα και εμπόδια που υφίστανται στη δημόσια διοίκηση εν γένει, τονίζοντας ότι σημασία έχει η στοχοπροσήλωση και η προσπάθεια, να έρθουν στο επίκεντρο ο πολίτης και οι ανάγκες του.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC