Άθληση με παιχνίδι στον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων

12 Ιουνίου 2017

Άθληση με παιχνίδι, και διάδοση ενός εξαιρετικού – αλλά μάλλον υποβαθμισμένου – αθλήματος, σήμερα το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων.
Στην οδό Ασκληπιού, πολυμελές κλιμάκιο της  Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας υλοποίησε την προ μηνών απόφαση – συμφωνία, για ενίσχυση του χάντμπολ στη χώρα.
Από το πρωί, με τα Street Games, δηλαδή παιχνίδια δρόμου, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο Τρικκαίων, μαθητές 20 Δημοτικών Σχολείων των Τρικάλων έπαιξαν και διασκέδασαν. Σε δύο γήπεδα, οι μαθητές και οι μαθήτριες έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος που έχει χαρίσει πάμπολλες διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.
Αμέσως μετά, το κλιμάκιο της ΟΧΕ, αποτελούμενο από τους κ. Παναγ. Ιατρούδη (υπεύθυνο ανάπτυξης), Γιάννη Βαρελτζή (υπεύθυνο επιμόρφωσης), Κώστα Κότσιρα (περιφερειακό προπονητή) και Στέλιο Αλεπουδέα  (ομοσπονδιακό προπονητή εθνικής νέων), επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Στη συνομιλία επιβεβαιώθηκε η διάθεση του Δήμου Τρικκαίων να συνδράμει το έργο της Ομοσπονδίας για διάδοση του αθλήματος, με τα Τρίκαλα να αποτελούν σημείο αναφοράς. Ταυτοχρόνως, συμφωνήθηκε η επανάληψη του σημερινού εγχειρήματος το προσεχές φθινόπωρο με εμπλουτισμό των δράσεων και συμμετοχή περισσότερων μαθητών.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη