Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο από τον Δ. Τρικκαίων για τα ποδήλατα

13 Σεπτεμβρίου 2016

Η πόλη του ποδηλάτου, διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να ανιχνεύσει τη σχέση των πολιτών με το ποδήλατο, τη χρήση του, τις αναγκαιότητες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, που αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η διαδικτυακή αυτή έρευνα ξεκινά νωρίτερα, για να μπορέσει μεγαλύτερος αριθμός πολιτών να εκφράσει τη γνώμη του για θέματα καθημερινής μετακίνησης.
Εχει σημασία για τον Δήμο Τρικκαίων η συμμετοχή των πολιτών και η απάντηση που θα δώσει ο κάθε πολίτης, προκειμένου να εκφραστούν οι επιθυμίες του και να μπορέσουν να σχεδιαστούν καλύτερα οι πολιτικές για το ποδήλατο και τη βιώσιμη μετακίνηση γενικότερα.
Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου 2016. Βρίσκεται στον σύνδεσμο http://trikalacity.gr/ekdilosi/erotisis/, στην ιστοσελίδα του Δήμου, αλλά και σε χωριστό σύνδεσμο αφιερωμένο στην Εβδομάδα Μετακίνησης.
Για όσους δεν έχουν διαδίκτυο ή δεν επιθυμούν διαδικτυακή έκφραση γνώμης, υπάρχει και το… χαρτί. Μεγάλος αριθμός ερωτηματολογίων θα μοιραστεί στο κέντρο της πόλης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου περισσότεροι πολίτες να μετάσχουν.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Print This Post Print This Post

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Camila Cabello - Havana
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Domenica - Θα κρύβω αυτό που ζητάς
Amy - Love is a losing game
Hi - Gloss
Πάνος Μουζουράκης - Πόσες φορές
Μπάκης Στόκας - Φίλιππος Πλιάτσικας - Υπάρχουν χρυσόψαρα
Chris Rea - Blue cafe
Modern Talking - Why did you do it
Φίλιππος Πλιάτσικας - Λόγο στην αγάπη

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031